Nu aveţi nici un produs în coş.

Subtotal: 0 RON

Pantofica Mirese

Alege-ti numarul

Care este numarul potrivit pentru tine?

Acum ca ti-ai ales modelul, hai sa decidem impreuna care numar este cel mai potrivit pentru perechea ta de Pantofica. Demo cu imagini aici.

Atentie! Exista posibilitatea ca numarul pe care il porti in general sa nu se potriveasca pentru calapoadele noastre. De aceea, cand primesti perechea de incaltaminte, probeaz-o, chiar daca pe talpa este scris alt numar. Noi vom tine cont de numarul de cm al talpii tale si de numarul pe care il porti in general.

Inaltimea tocului difera in functie de numar a.i. inclinarea piciorului sa fie aceeasi pentru toate persoanele. Inaltimea trecuta pe site corespunde numerelor 36-37 si este aproximativa (cu mentiunea ca se masoara pe mijlocul proiectiei tocului, niciodata la exterior). Persoanele care poarta 34-35 vor avea o inaltime de toc mai micuta, iar persoanele care poarta 38-41 vor avea o inaltime a tocului mai mare.

De asemenea, toate perechile sunt putin rigide la prima incaltare si e posibil sa te tina. Este din cauza faptului ca incaltamintea este scoasa direct de pe calapod si nu a fost incaltata niciodata (spre deosebire de perechile din magazine care sunt probate chiar de sute de ori). Dupa o prima purtare, se lasa dupa forma piciorului tau.

 

Ideal este sa urmezi pasii de mai jos:

Pas 1

Aseaza pe podea o foaie format A4 si lipeste-i colturile cu scotch, astfel incat sa nu se miste.Pas 2

Pantofica.ro | Alege-ti numarul pasul 2 Cu un creion asezat cu varful perpendicular pe foaie (Atentie! Trebuie sa fie perpendicular) deseneaza conturul piciorului.

 Pas 3

Pantofica.ro | Alege-ti numarul pasul 2

 
 Masoara lungimea, respectiv latimea ambelor picioare ( Atentie! Pot fi diferite) de la o extremitate la cealalta, cu exactitate.

 


 

Pas 4

Masoara circumferinta piciorului, daca stii ca ai piciorul mai lat si circumferinta gambei piciorului daca vrei sa comanzi cizme.  Te rugam sa ne transmiti daca piciorul tau este normal, lat sau subtire. In functie de calapod, va trebui sa tinem cont de acest lucru.


 

Pentru a calcula marimea ta, urmareste tabelul de mai jos:


Pantofica.ro | Alege-ti numarul | Tabel de marimi

 

 

Nota!

ca sa fii sigura ca te-ai masurat corect, verifica lungimea reiesita prin masuratorile de mai sus cu lungimea talpii pe interior/ a brantului unei sandale (de preferat fata toc). Lungimea brantului se masoara dintr-o extremitate la cealalta si trebuie sa fie aproximativa cu lungimea talpii piciorului (+/- 0.1 cm, maxim 0.2 cm).

Cu drag,
Pantofica.ro

 

PIELE

Peste 400 de tipuri de piele
 

Modele

Peste 600 de modele de încălțăminte
 

Promoții

Promoțiile săptămânale pe email
 

Inspirație

Inspirație pentru ținutele tale