Nu aveţi nici un produs în coş.

Subtotal: 0 RON

Încălțăminte pe comandă, peste 600 de modele!

Alege-ti numarul

Care este numarul potrivit pentru tine?

Acum ca ti-ai ales modelul, hai sa decidem impreuna care numar este cel mai potrivit pentru perechea ta de Pantofica. Demo cu imagini aici.

Atentie! Exista posibilitatea ca numarul pe care il porti in general sa nu se potriveasca pentru calapoadele noastre. De aceea, cand primesti perechea de incaltaminte, probeaz-o, chiar daca pe talpa este scris alt numar. Noi vom tine cont de numarul de cm al talpii tale si de numarul pe care il porti in general.

Inaltimea tocului difera in functie de numar a.i. inclinarea piciorului sa fie aceeasi pentru toate persoanele. Inaltimea trecuta pe site corespunde numerelor 36-37 si este aproximativa (cu mentiunea ca se masoara pe mijlocul proiectiei tocului, niciodata la exterior). Persoanele care poarta 34-35 vor avea o inaltime de toc mai micuta, iar persoanele care poarta 38-41 vor avea o inaltime a tocului mai mare.

De asemenea, toate perechile sunt putin rigide la prima incaltare si e posibil sa te tina. Este din cauza faptului ca incaltamintea este scoasa direct de pe calapod si nu a fost incaltata niciodata (spre deosebire de perechile din magazine care sunt probate chiar de sute de ori). Dupa o prima purtare, se lasa dupa forma piciorului tau.

 

Ideal este sa urmezi pasii de mai jos (ATENTIE: nu recomandam sa trasati conturul piciorului pentru ca in 99.99% dintre cazuri se greseste; noi recomandam metoda de mai jos cu sandaluta):

Se ia o sandaluta fara toc si se masoara brantul INTERIOR pe DIAGONALA - in in linie dreapta, dupa indicatiile de mai jos. Lungimea in cm se inmulteste cu 1.5 ca sa reiasa numarul cizmaresc.

Pentru siguranta, te rugam sa ne transmiti circumferinta piciorului in zona monturilor (atentie: circumferinta, nu proiectia).

In cazul cizmelor, sunt necesare inca 3 masuratori: circumferinta gambei in punctul cel mai gros, inaltimea de la calcai la acest punct si circumferinta gleznei (daca este mai grosuta). 

ATENTIE: in cazul cizmelor si botinelor, daca porti sosete de bumbac, asigura-te ca iei in calcul cel putin jumatate de numar in plus pentru marime (fata de sandale sau pantofi) - aceasta decizie iti apartine, in functie de cat de groase sunt sosetele pe care le porti.

cum sa te masori

Atentie la pozitionarea centimetrului sau a ruletei

masurare talpa incaltaminte

 

cum sa te masori

Pantofica.ro | Alege-ti numarul | Tabel de marimi

 

NOTA: Semnele de cuisoare de pe brantul sandalelor NU sunt defecte - sunt doar insemne ca sunt lucrate manual si nu le putem exclude.
Pe piele normala si lacuita se vor vedea mai accentuat, pe pielea intoarsa se vor vedea mai putin pentru ca este poroasa. 

In cazul in care va deranjeaza acest aspect, va rugam sa ne comunicati INAINTE de a da comanda in lucru pentru a gasi o alternativa, daca este posibil.

 

Cu drag,
Pantofica.ro

 

PIELE

Peste 400 de tipuri de piele
 

Modele

Peste 600 de modele de încălțăminte
 

Promoții

Promoțiile săptămânale pe email
 

Inspirație

Inspirație pentru ținutele tale