Nu aveţi nici un produs în coş.

Subtotal: 0 RON

Încălțăminte pe comandă, peste 600 de modele!

Alege-ti numarul

PASII DE MASURARE RECOMANDATI DE PANTOFICA.RO


 

Se foloseste o sandaluta fara toc (nu balerini, nu pantofi, nu sandaluta cu toc)


 

Se potizioneaza cm de croitorie sau ruleta (NU rigla – poate fi decalata) in capatul cel mai din spate si se traseaza diagonala pana in punctul cel mai din fata


 

Nu se omite niciun milimetru si nu se rotunjeste (2 mm corespund ½ numere cizmaresti)


 

Marimea cizmareasca reiese din lungimea masurata mai sus in cm inmultita cu 1.5--Daca lungimea a fost 24 cm, rezulta 24 x 1.5 = numarul 36


 

Se masoara circumferinta in jurul monturilor, tinand cm fix lipit de piele (nu este nevoie sa dati nicio rezerva suplimentara – nu uitati ca fiecare mm inseamna foarte mult in cizmarie).


 

In cazul cizmelor:

  • circumferinta gambei in punctul cel mai gros
  • inaltimea de la calcai la acest punct
  • circumferinta gleznei
  • NOTA: in cazul cizmelor si botinelor, daca porti sosete de bumbac, asigura-te ca iei in calcul cel putin jumatate de numar in plus pentru marime (fata de sandale sau pantofi) - aceasta decizie iti apartine, in functie de cat de groase sunt sosetele pe care le porti.


 

NOTE IMPORTANTE


 

  • Exista posibilitatea ca numarul pe care il porti in general sa nu se potriveasca pentru calapoadele noastre. De aceea, cand primesti perechea de incaltaminte, probeaz-o, chiar daca pe talpa este scris alt numar. Noi vom tine cont de numarul de cm al talpii tale si de numarul pe care il porti in general.
  •  Inaltimea tocului difera in functie de numar a.i. inclinarea piciorului sa fie aceeasi pentru toate persoanele. Inaltimea trecuta pe site corespunde numerelor 36-37 si este aproximativa (cu mentiunea ca se masoara pe mijlocul proiectiei tocului, niciodata la exterior). Persoanele care poarta 34-35 vor avea o inaltime de toc mai micuta, iar persoanele care poarta 38-41 vor avea o inaltime a tocului mai mare.
  • De asemenea, toate perechile sunt putin rigide la prima incaltare si e posibil sa te tina. Este din cauza faptului ca incaltamintea este scoasa direct de pe calapod si nu a fost incaltata niciodata (spre deosebire de perechile din magazine care sunt probate chiar de sute de ori). Dupa o prima purtare, se lasa dupa forma piciorului tau.

cum sa te masori

 

masurare talpa incaltaminte

 

cum sa te masori

Pantofica.ro | Alege-ti numarul | Tabel de marimi

 

  

PIELE

Peste 400 de tipuri de piele
 

Modele

Peste 600 de modele de încălțăminte
 

Promoții

Promoțiile săptămânale pe email
 

Inspirație

Inspirație pentru ținutele tale