Nu aveţi nici un produs în coş.

Subtotal: 0 RON

Încălțăminte pe comandă, peste 600 de modele!

Livrarea produselor

 

O comanda poate dura intre 3 si 10 zile lucratoare, in functie de incarcarea noastra in perioada respectiva. Inainte de a trimite coletul, confirmam pe email livrarea.

 

Aspecte ale conditiilor de livrare incepand cu 1 iulie 2012:

In primul rand, va multumim ca sunteti alaturi de noi si aveti incredere in produsele Pantofica.ro.

-          Livrarea comenzilor se va face doar prin curier rapid. Recomandam si folosim cu incredere SundayCourier si Fancourier. La cerere voastra, putem apela si la alta firma de curierat.

Preturile pentru Fan Courier sunt (Nota: preturile pot suferi modificari independente de noi):

  1. 21 ron pentru Bucuresti
  2. 27 ron pentru restul tarii

Costurile de transport sunt suportate de catre client. Coletul ajunge la destinatie in 24 de ore de la trimitere, in zilele lucratoare. Va rugam sa tineti cont ca intarzierile cauzate de firma de curierat NU sunt dependente de noi si de partea de productie. Livrarile se fac de luni pana vineri inclusiv.

Costurile de transport prin SundayCourier sunt:

  1. 10 ron pentru Bucuresti
  2. 20 ron pentru restul tarii

Costurile de transport sunt suportate de catre client si vor fi incluse in ramburs. Coletul ajunge la destinatie in 24-48 de ore de la trimitere. Livrarile se fac de luni pana vineri  inclusiv.

 

- Livrarea coletelor prin SundayCourier cu plata in avans (costul produsului + costul de transport). Costurile de transport sunt:

1. 8 ron pentru Bucuresti

2. 15 ron pentru coletele din tara

Costurile de transport vor fi platite in avans. Coletul va ajunge la destinatie in termen de 24-48 de ore de la trimitere. Nu se fac livrari sambata si duminica.

-          Livrarea prin Posta Romana este exclusa. Vom livra prin posta romana doar cu plata in avans. Acest lucru l-am decis in urma unor incidente neplacute: colete nelivrare si pierdute, incaltaminte deteriorata pe drum. Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe email (contact@pantofica.ro sau comenzi@pantofica.ro)

-          Livram in Europa prin DPD. Costurile sunt cuprinse in 25-40 euro si plata se face prin Paypal (inclusiv plata transportului).

 

Nu uitati, ne puteti contacta pentru informatii:

-          La una dintre adresele: contact@pantofica.ro sau comenzi@pantofica.ro

-          In sectiunea CONTACT a siteului

-          Pe pagina de Facebook

 

Cu drag,
Pantofica.ro

 

PIELE

Peste 400 de tipuri de piele
 

Modele

Peste 600 de modele de încălțăminte
 

Promoții

Promoțiile săptămânale pe email
 

Inspirație

Inspirație pentru ținutele tale